Kategorier
Okategoriserad

Medlemsinfo sensommar 2022

Hej goda grannar i Bräcke,

Vi hoppas ni alla har en bra sommar, och att vi får njuta av lite sol och värme en stund till.
Tack för ett fint arrangemang av årets Bräckemästerskap, trevligt med middag på kvällen och spännande och bra spel. Bräckemästare 2022 blev Per Sjögren – vi gratulerar!
Tack också till Camilla Jonson för årets härliga sommarträning! Vi ser fram emot nästa år, med ännu flera pass och bra träning.
Varmt välkomna till alla nya husägare och medlemmar! Hör av er till någon i styrelsen ifall ni har några funderingar eller frågor.

För oss allihop vill vi påminna om våra enkla men viktiga trivselsregler i området, bifogar dem här. Det frodas och växer snabbt omkring oss – vänligen håll buskar och träd under höjden av er husnock. Se över era träd och kolla om det är på tiden att kapa 🙂 Tänk också på att parkering i första hand görs på egen tomt och att det finns 2 stycken parkeringar i området: 1) vid infarten/nedre postlådorna och 2) uppe vid ravinen. Här vill vi också att alla fastigheter skall slänga sitt trädgårdsavfall, speciellt viktigt nu när vi har identifierat och bekämpar parkslide i området. Ha en god sensommar!
Mvh styrelsen